okładka

Domowy wyrób wędlin : wykorzystanie i utrwalanie mięsa i wyrobów mięsnych w gospodarstwach domowych

Kłossowski, Tadeusz

Rok wydania: 1963.

Mięso, Wędliny, Wieprzowina kucharstwo i przetwórstwo.

dostępne:

1 z 1

Autor
Kłossowski, Tadeusz
Tytuł
Domowy wyrób wędlin : wykorzystanie i utrwalanie mięsa i wyrobów mięsnych w gospodarstwach domowych
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Rok wydania
1963.
Objętość
127, [1] s. :
Rozmiary
23 cm.
Hasła przedmiotowe
Mięso
Wędliny
Wieprzowina kucharstwo i przetwórstwo.
100
%a Kłossowski, Tadeusz
245
%a Domowy wyrób wędlin : %b wykorzystanie i utrwalanie mięsa i wyrobów mięsnych w gospodarstwach domowych /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, %c 1963.
300
%a 127, [1] s. : %b il. ; %c 23 cm.
650
%a Mięso
650
%a Wędliny
650
%a Wieprzowina %x kucharstwo i przetwórstwo.

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: A4584
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane